App Store Google Play Twitter Facebook
619158665
Reserves
Reserva la teva pista
Partides obertes
hola Pádel - (D3)
20/04/2024 - 08:00 a 09:30
L
L
hola Pádel - (C1)
20/04/2024 - 08:00 a 09:30
D
hola Pádel - (B1)
21/04/2024 - 08:00 a 09:30
A
A
A
Veure més
Facebook

 

 

Corredoria d'Assegurances, Administració de Finques, Assessoria Jurídica, Comptabilitat, Fiscal i Laboral. Amb més de 40 anys a Badalona, Campos Asesores és una assessoria de confiança que presta un servei integral de qualitat als seus clients per donar resposta a les seves necessitats tant en inversions, assegurances, consultaria empresarial o impostos.

 

TIPSA és una empresa dedicada al transport de paqueteria en general i en especial en l'àmbit nacional. Disposem de prop de 300 delegacions pròpies distribuïdes per tota la península, Balears/Canàries i Portugal. Des de TIPSA BADALONA oferim aquest servei tant a empreses com a particulars, amb un servei personalitzat per a cadascun dels nostres clients, gestionant qualsevol enviament/recollida que ens sol·licitin.

 

 

Restaurant amb llarga tradició familiar i especialitzat en arrossos, d'ambient càlid i acollidor, respectant la cuina de mercat i el producte de temporada. La nostra premissa és treballar per donar el millor de nosaltres tant des de la cuina, oferint qualitat i bona presentació, com des de la sala, acollint-vos i servint-vos per tal de fer-vos sentir com a casa.

 

Som un espai professional dedicat al món dels negocis, ubicats al centre de Badalona.

El nostre objectiu és oferir l'oportunitat de desenvolupar el teu propi negoci amb uns serveis immillorables.
 
Bdn Working funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, disposem de despatxos privats, zona de coworking, sales de reunions i de formació, domiciliació d'empreses, WiFi 300MB i fibra òptica simètrica, office i servei de videovigilància.

Ens pots trobar al centre de Badalona, a prop de les estacions de metro (L2) i tren (R1) i diverses línies d'autobusos a tan sols 20 minuts de Barcelona. No dubtis en contactar-nos i vine a conèixer-nos.

 

 

What's Up!, una acadèmia d'anglès diferent, amb un mètode orientat a la conversa. Tarifa plana, sense límits, llibertat d'horaris, de dilluns a dissabte, English Coach que farà un seguiment personalitzat de la teva evolució, classes presencials d'1 a 6 alumnes, curs on-line i activitats diàries de conversa (Speed meeting, Drama Club, Cinema Night, Quiz Show, Mad About Music, Debate Club,Games, Writing Corner, Breaking News, etc.).